Spletni PR

Spletni PR (Public Relations) ali spletno javno komuniciranje ali spletni odnosi z javnostmi ali digitalni odnosi z javnostmi

Spletni odnosi z javnostmi prek interneta so sicer le delček vsega komuniciranja, a ta del se povečuje. Zato je dobro poznati zakonitosti medija in njegove uporabnike. Ti sporočila prek e-pošte, spletnih mest, forumov, klepetalnic in podobnega sprejemajo drugače kot klasični bralci ali gledalci.

Verjamemo v jasno, zanesljivo, natančno in privlačno komunikacijo pri odnosih z javnostmi. Vemo, da le poosebljanje porabnika z vašo blagovno znamko, zagotovo prinese rezultate, ki jih pričakujete vi in vam jih obljubljamo mi. Ne glede na način, s katerim komuniciramo z javnostmi, pa naj si bodo klasični odnosi z javnostmi ali pa najglasnejša novica jutrišnjega dne, vemo, zakaj in na kakšen način si vas bodo zapomnili.

Splet je postal velik in uporabnikov spleta stalno raste. Nudimo vam usmerjene spletni odnosi z javnostmi prek spleta (interneta) tako, da dosežete največji izplen med vložkom energije in denarja.

Picture of admin
admin